NOORMANN Ginkasse

(OK-ginkasse-6-anders)

{{variantType.name}}

{{variant.name}}

{{addonGroup.name}}

{{price_original | formatPrice}} {{price | formatPrice}}


Læg i kurv

Gå til kurven
Detalje om produktet

Gin & Tonic Gløgg med Gin, Kinabark, Kirsebær, Appelsin, Kanel, Nellike, Stjerneanis & Grøn Kardemomme – 12% vol.

En færdigblandet gløgg på gin og kirsebær med en elegant og harmonisk krydring, hvor alle krydderierne kommer til sin ret. Denne dybrøde variant er tilsmagt med kirsebær og julens krydderier. Vi bruger kanel, nellike, grøn kardemomme og stjerneanis. Kirsebærrene giver en balanceret frugtsmag, der harmonerer flot med ginen.

Tang & dild sennep

Sennep der er krydret med dild, citronskal og 3 slags håndhøstet tang. Sukkertang, ishavstang og blæretang. Bruges som sauce til gravad laks og røget laks, til krydring af dressinger og marinader til fisk og skaldyr.

Klassisk havsalt i kværn

Fransk havsalt er en klassiker i den daglige madlavning. Den smarte kværn med det grove havsalt står flot på dit køkkenbord og tilføjer nemt og hurtig ekstra smag til din mad.

Røde peberbær, hvid & sort peber i kværn

Det klassiske pebermix er den perfekte ledsager i dit køkken og som tilbehør på spisebordet. Den indeholder 3 forskel- lige slags peber, hvide, røde og sorte peberkorn. Flasken har indbygget kværn, så det er nemt at tilføje lidt ekstra god smag til maden.

The pine beer vinterbryg

I samarbejde med det lokale løkken bryghus har vi lavet vores bud på en god vinterbryg. Mørk øl der passer godt til vinterens & julens madklassikere.

Kompot med pære & krondild

Kompottens krydrede anisnoter kommer fra fennikel og krondillen. Passer godt til fede brietyper men prøv den også til krondild fra unikaserien.

Kompot med solbær, honning & estragon

Solbærkompot er et klassisk tilbehør til de milde oste. Vi har sødet den honning og tilsat frisk estragon, som giver anisnoter.

Nelly’s karameller

Håndlavede bløde & søde karameller med en overraskende saltsmag, som smelter sammen med den søde flødekaramelsmag. Flødekaramellerne har lige præcis den bløde konsistens som jeg husker det hjemme hos min mormor, nelly tomine.

Nelly’s brændte mandler

Brændte mandler er en vaskeægte juleklassiker, der holder år efter år. De både smager og dufter af jul, så det brager, præcis som jeg husker dem hos min gamle mormor nelly tomine.

Pickles med rodfrugter & salturt

Pickles er velegnet som tilbehør til dansk smørrebrød, sprængt kød, slagtervarer & pateer og som krydring i hjemmelavet remoulade sammen med mayonnaise & creme fraiche. Vi genoptager en gammel nordisk tradition og salter vores pickles med havurten salturt.